Yiwu Muran Impor Sareng Ékspor Co., Ltd. didirikeun taun 2009, ngahijikeun pamekaran sareng penjualan sasarengan. Produk utama kami kalebet sikat makeup, sikat kosmétik, blénder bolu kecantikan, alat makeup, sareng produk anu sanés. Kami nyayogikeun sikat ka klien kami di pasar luar negeri. Kalayan 90 pagawé di pabrik kami, ngalangkungan usaha ti staf kami, kami parantos janten produsen makeupbrush anu terkenal sareng dipercaya. Kalayan pangerjaan terampil, ngan ukur ngamangpaatkeun bahan anu ramah lingkungan, ngalaksanakeun kadali kualitas panggung lengkep dina pembuatan, urang teras-terasan nyobian anu pangsaéna pikeun ngajamin kualitas produk anu saé. Kalayan tim desainer propésional, kami bulanan ngaluncurkeun 20 modél anyar sikat sikat caket nuturkeun trend mode. Kami tiasa nyayogikeun seueur jinis modél pikeun kustomisasi anjeun, sareng nawiskeun ogé jasa OEM sareng ODM. Tim penjualan kami bakal raket ngalacak unggal kamajuan unggal unggal order, nuturkeun salah sahiji eupan balik sareng saran ti pelanggan saatos pangiriman, sareng hubungan sareng konsumén sareng ngabantosan ngarengsekeun masalah. Perusahaan MURAN parantos ngabaktikeun dirina pikeun nyugemakeun pelangganna. Kami arepkeun kerjasama sareng anjeun pikeun silih manpaat sareng nyiptakeun masa depan urang anu cerah babarengan.

  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par05.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par04.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par03.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par02.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par01.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par06.png