Yiwu Muran Impor Sareng Ékspor Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2009, ngahijikeun pamekaran sareng penjualan babarengan.Produk utama kami kalebet sikat makeup, sikat kosmetik, Blénder spons kageulisan, alat makeup, sareng produk anu aya hubunganana.Kami nyayogikeun sikat ka klien kami di pasar luar negeri.Kalayan 90 karyawan di pabrik kami, ngaliwatan usaha staf kami, kami parantos janten produsén sikat makeup anu terkenal sareng dipercaya.Kalawan workmanships terampil, ngan ngamangpaatkeun bahan ramah lingkungan, ngalaksanakeun kontrol kualitas tahap pinuh leuwih manufaktur, kami geus terus diusahakeun pangalusna kami pikeun ngajamin kualitas produk alus teuing.Kalayan tim desainer profésional, kami ngaluncurkeun 20 modél anyar sikat makeup unggal bulan nuturkeun tren fashion.Kami tiasa nyayogikeun rupa-rupa modél pikeun kustomisasi anjeun, sareng ogé nawiskeun jasa OEM sareng ODM.Tim jualan kami bakal raket ngalacak unggal kamajuan tunggal unggal pesenan, nuturkeun nepi salah sahiji eupan balik customer urang jeung saran sanggeus pangiriman, sarta tetep kabaran ku konsumén tur mantuan ngajawab sagala masalah.Perusahaan MURAN parantos ngabdikeun diri pikeun nyugemakeun para kliénna.Urang ngaharepkeun cooperate sareng anjeun pikeun silih kauntungan sarta nyieun masa depan cerah urang babarengan.

  • //cdn.globalso.com/muranbeauty/par05.png
  • //cdn.globalso.com/muranbeauty/par04.png
  • //cdn.globalso.com/muranbeauty/par03.png
  • //cdn.globalso.com/muranbeauty/par02.png
  • //cdn.globalso.com/muranbeauty/par01.png
  • //cdn.globalso.com/muranbeauty/par06.png