10 pcs Sikat Eyeshadow Leutik nunjuk nunjuk Babak Sirah Alat Sikat

Pedaran pondok:

1. Brand Anyar sareng kualitas Tinggi.
2. LEMBUT sareng SILIH mun keuna, semet na padet sareng bentukna saé.
3. 10 pcs Kabuki Brush Set Sintétik Makeup Brush Foundation Eyeshadow Blush Concealer Powder Brushes sampurna pikeun pemula sareng seniman makeup propésional.
Lima jinis sikat (Angled, Round, Flat, Flat Angled, Tapered) nyayogikeun solusi anu gampang sareng propésional pikeun pondasi kosmétik dasar.
Salaku conto, sikat makeup anu sudutna sampurna pikeun blush sareng bronzer. Sikat datar leutik kanggo nyumputkeun pentil sareng cacad.


Detil Produk

Tanda Produk

1. bébas kejem & Silky lemes Bristles
* Henteu héd, gampang dibersihkeun
* Sampurna pikeun ngalarapkeun makeup sareng ngabersihkeun
* Nyayogikeun anjeun raoseun lemes sutra sareng tampilan anu sampurna
2. Pakem Kayu Premium
* Awét sareng nyaman dicekel
* Cecekelan kai kualitas luhur anu nyambungkeun ferrules aluminium pageuh.

 

Bahan Sikat: Rambut Sintétik Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
Ngaran mérek: IZLA Jumlah modél: IZ-S10
Anggo: Beungeut Dipaké Sareng: Lip Liner, CONCEALER, Cukur Sikat, BLUSHER, Lip Gloss, pensil alis, eyeliner, Foundation, shadow eye, lip balm, maskara, lipstik
Barang Per Set: 10 pcs Bahan cecekelan: Kai
Gaya: Blush sudut, Sikat Kipas, Sikat Smudge, Sikat Datar Ngaran Produk: 10PCS Kabuki Makeup Brush Set
Warna: Pakem hideung nganggo ferrule emas mawar atanapi ferrule pérak  Aplikasi: Perawatan Kageulisan Alat Riass
Kauntungannana: Harga kalapa, pangiriman dina waktosna, palayanan pangsaéna ODM atanapi OEM: Wilujeng sumping 
Jenis: Sikat Makeup Fasional Pamakéan: Makeup awéwé
Keyword: Sikat Dandan Buatan Tangan Bahan: Rambut Sintétik + Pakem kai
Ukuran paket tunggal 20X16X4 cm Beurat kotor tunggal:  0,170 kg
Tipe Paket: Kantong OPP + kotak sedeng + karton Luar

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali