10pcs Leutik Eyeshadow Sikat Set nunjuk Babak Kepala Makeup Sikat Alat

Katerangan pondok:

1. Brand Anyar sarta kualitas High.
2. LEMES jeung SILKY mun dirampa, sikat anu padet tur ngawangun ogé.
3. 10pcs Kabuki Brush Set Synthetic Makeup Brush Foundation Eyeshadow Blush Concealer Powder Brushes sampurna pikeun pamula sareng seniman makeup profésional.
Lima tipena béda sikat (Angled, Round, Flat, Flat Angled, Tapered) nyayogikeun solusi anu gampang sareng profésional pikeun yayasan kosmetik dasar.
Contona, sikat makeup angled sampurna pikeun blush na bronzer.Sikat datar leutik kanggo concealer stipple sareng noda.


Rincian produk

Tag produk

1. Cruelty-gratis & Silky Bristles lemes
* Taya shedding, gampang pikeun ngabersihan
* Sampurna pikeun makeup nerapkeun sareng beberesih
* Nyadiakeun anjeun rarasaan lemes silky jeung katingal flawless
2.Premium cecekelan kai
* Awét sareng nyaman dicekel
* Cecekelan kai kualitas luhur anu nyambungkeun ferrules aluminium pageuh.

 

Bahan sikat: Rambut sintétik Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: IZLA Jumlah modél: IZ-S10
Paké: Beungeut Dipaké Jeung: Lip Liner, CONCEALER, Sikat Cukur, BLUSHER, Lip Gloss, pensil alis, eyeliner, Foundation, eyeshadow, lip balm, mascara, lipstik
Item Per Set: 10 lembar Bahan gagang: Kai
Gaya: Blush sudut, Sikat Kipas, Sikat Smudge, Sikat Datar Ngaran Produk: 10PCS Kabuki Makeup Brush Set
warna: Cecekelan hideung kalayan ferrule emas mawar atanapi ferrule pérak Aplikasi: Perawatan kageulisanAlat Makeups
Kauntungannana: harga kalapa, pangiriman on waktos, layanan pangalusna ODM atanapi OEM: Wilujeng sumping
Tipe: Sikat Makeup Fasional Pamakéan: Makeup awéwé
Kecap konci: Sikat Makeup Handmade Bahan: Bulu sintétik + Gagang Kayu
Ukuran pakét tunggal UKURAN 20 X 16 X 4 cm beurat kotor tunggal: 0,170 kg
Jenis Paket: Kantong OPP + kotak sedeng + karton luar

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali