Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Tentang Kami

Yiwu Muran Impor Sareng Ékspor Co., Ltd. didirikeun taun 2009, ngahijikeun pamekaran sareng penjualan sasarengan. Produk utama kami kalebet sikat makeup, sikat kosmétik, blénder bolu kecantikan, alat makeup, sareng produk anu sanés. Kami nyayogikeun sikat ka klien kami di pasar luar negeri. Kalayan 90 pagawé di pabrik kami, ngalangkungan usaha ti staf kami, kami parantos janten produsen makeupbrush anu terkenal sareng dipercaya. Kalayan pangerjaan terampil, ngan ukur ngamangpaatkeun bahan anu ramah lingkungan, ngalaksanakeun kadali kualitas panggung lengkep dina pembuatan, urang teras-terasan nyobian anu pangsaéna pikeun ngajamin kualitas produk anu saé. Kalayan tim desainer propésional, kami bulanan ngaluncurkeun 20 modél anyar sikat sikat caket nuturkeun trend mode. Kami tiasa nyayogikeun seueur jinis modél pikeun kustomisasi anjeun, sareng nawiskeun ogé jasa OEM sareng ODM. Tim penjualan kami bakal raket ngalacak unggal kamajuan unggal unggal order, nuturkeun salah sahiji eupan balik sareng saran ti pelanggan saatos pangiriman, sareng hubungan sareng konsumén sareng ngabantosan ngarengsekeun masalah. Perusahaan MURAN parantos ngabaktikeun dirina pikeun nyugemakeun pelangganna. Kami arepkeun kerjasama sareng anjeun pikeun silih manpaat sareng nyiptakeun masa depan urang anu cerah babarengan.

jhh
caca

Perusahaan kami ogé ngagaduhan tim anu ngahususkeun dina ékspor perdagangan luar negeri, anu tiasa ngabantosan konsumén pikeun mésér produk anu diperyogikeun, ngagaleuh, nuturkeun, inspeksi kualitas, booking, ngamuat sareng jasa ékspor anu sanés.

Luyu sareng sarat ngawangun sistem perusahaan modéren, Yiwu Foreign Trade Corporation aktip ngalaksanakeun réformasi mékanisme internal sareng ngawangun struktur pamaréntahan perusahaan ilmiah. Saeutik dukungan pamaréntah pikeun perusahaan impor sareng ékspor

Kami ngagaduhan modél pamasaran unik anu unik di dunya sareng katerampilan jasa anu sampurna. Kalayan tim propésional, manajemén ketat, produk sareng alat anu saé, sareng sikep inklusif sareng terbuka, Grup narékahan pikeun nyiptakeun "Beauty of Oriental Beauty and Women". Budaya kaéndahan sareng kaséhatan kaéndahan Kulon sareng kaéndahan Oriental sampurna digabungkeun, ngabentuk kapribadian anu luar biasa sareng gaya kaéndahan Oriental. Pangadeg anu éndah sareng komunikator "Oriental Beauty" parantos nyiptakeun budaya kageulisan oriental énggal pikeun awéwé.