Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Tentang Kami

Yiwu Muran Impor Sareng Ékspor Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2009, ngahijikeun pamekaran sareng penjualan babarengan.Produk utama kami kalebet sikat makeup, sikat kosmetik, Blénder spons kageulisan, alat makeup, sareng produk anu aya hubunganana.Kami nyayogikeun sikat ka klien kami di pasar luar negeri.Kalayan 90 karyawan di pabrik kami, ngaliwatan usaha staf kami, kami parantos janten produsén sikat makeup anu terkenal sareng dipercaya.Kalawan workmanships terampil, ngan ngamangpaatkeun bahan ramah lingkungan, ngalaksanakeun kadali kualitas tahap pinuh leuwih manufaktur, kami geus terus diusahakeun pangalusna kami pikeun ngajamin kualitas produk alus teuing.Kalayan tim desainer profésional, kami ngaluncurkeun 20 modél anyar sikat makeup unggal bulan nuturkeun tren fashion.Kami tiasa nyayogikeun rupa-rupa modél pikeun kustomisasi anjeun, sareng ogé nawiskeun jasa OEM sareng ODM.Tim penjualan urang bakal raket ngalacak unggal kamajuan tunggal unggal pesenan, nuturkeun nepi salah sahiji eupan balik customer urang jeung saran sanggeus pangiriman, sarta tetep kabaran ku konsumén tur mantuan ngajawab sagala masalah.Perusahaan MURAN parantos ngabdikeun diri pikeun nyugemakeun para kliénna.Urang ngaharepkeun cooperate sareng anjeun pikeun kauntungan silih tur nyieun masa depan cerah urang babarengan.

jhh
caca

Perusahaan kami ogé ngagaduhan tim khusus dina ékspor perdagangan asing, anu tiasa ngabantosan para nasabah mésér produk anu diperyogikeun, ngagaleuh, nuturkeun, pamariksaan kualitas, pesenan, muatkeun sareng jasa ékspor anu sanés.

Luyu sareng sarat pikeun ngadegkeun sistem perusahaan modern, Yiwu Foreign Trade Corporation aktip ngalaksanakeun reformasi mékanisme internal sareng ngadegkeun struktur tata kelola perusahaan ilmiah.A saeutik rojongan pamaréntah pikeun impor jeung ékspor pausahaan

Kami gaduh modél pamasaran unik anu unggul di dunya sareng kaahlian jasa anu sampurna.Kalayan tim profésional, manajemén anu ketat, produk sareng alat anu saé, sareng sikep inklusif sareng kabuka, Grup narékahan pikeun nyiptakeun "Kaéndahan Oriental Beauty sareng Awéwé".Kaéndahan sareng budaya kaséhatan kaéndahan Kulon sareng kaéndahan Oriental sampurna digabungkeun, ngabentuk kapribadian anu luar biasa sareng gaya kaéndahan Oriental.Pangadeg anu geulis sareng komunikator "Oriental Beauty" parantos nyiptakeun budaya kaéndahan oriental énggal pikeun awéwé.