Pangalusna Kosmétik Kualitas 18 Warna Glitter Matte buligir Pink Eyeshadow Palette

Katerangan pondok:

✔Pigmén pisan sareng gampang dicampur, tahan lama sareng tahan cai

✔Gampang pikeun ngahontal seueur penampilan nétral, panon dramatis haseup, sareng sadayana anu aya di antawisna

✔Sampurna pikeun makeup panon smoky profésional, makeup kawinan, makeup pésta atanapi makeup kasual


Rincian produk

Tag produk

Kumaha sangkan makeup panon anjeun éndah:

Palet ieu ngabantosan anjeun nyiptakeun makeup panon tanpa wates anu gampang.

Campurkeun bayangan sacara merata, nganggo nuansa anu langkung poék dina lipatan, sareng nuansa anu langkung hampang sapanjang tulang halis sareng juru jero panon.

Ngagunakeun sikat smudge atanapi liner, nerapkeun salah sahiji nuansa darker sapanjang garis bulu mata luhur jeung handap.

Kalayan ramo cingcin anjeun, atanapi nganggo semprotan semprot dina sikat panon, terapkeun warna anu ngagurilap ka tengah kongkolak panon anjeun pikeun nambihan glamor.

Ngaran Produk Makeup Eyeshadow Palette Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: OEM / ODM Jumlah modél: IZ-E01
Paké: Panon Pamakéan: Makeup profésional kalangkang panon
Item Per Set: 10 lembar Bahan: Bubuk Saeutik
fungsi: Lady urang Panon Beauty Makeup ciri: Éndah eyeshadow pallete
beurat: 165g Bungkusan: 1 Pcs eyeshadow pallete
Warna: Langkung ti 8 warna Kamampuhan suplai: 5000 Piece / Potongan per Minggu eyeshadow palette labél swasta

Sateuacan ngagambar kalangkang panon, anjeun tiasa ngadamel dasar pikeun kongkolak panon pikeun ningkatkeun kalembaban panon, ngahindarkeun rasa isin tina bubuk, sareng ningkatkeun rendering warna sareng kacaangan kalangkang panon.Teras pilih warna anu langkung hampang pikeun warna latar tempat anu ageung, ngawarnaan ti kénca ka katuhu.Teras pilih warna paporit sareng terapkeun di tengah kongkolak panon, dimana anjeun tiasa nerapkeun warnana enteng sareng sajumlah sakedik, upami beurat teuing dianggo;tungtungna, make bubuk sésana ka gently nyapu posisi kongkolak panon handap, cara kieu panon-Na kasampak beureum jeung pink, lembut sarta lembut!Tangtosna, dina makeup, upami anjeun hoyong ngahindarkeun makeup panon anu kotor, urang kedah nyiapkeun palette kalangkang panon anu sampurna.Upami teu kitu, bubuk ngalayang panon kalangkang, bédana warna, jeung daya saing low ogé bakal jadi gagal makeup panon.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali