Pangalusna Kosmétik Kualitas 18 Warna Glitter Matte buligir Pink Eyeshadow Palette

Pedaran pondok:

✔ Kacang pigmén sareng gampang dicampur, anggoan panjang sareng tahan cai

✔ Gampang ngahontal seueur nétral, panon dramatis anu haseup, sareng sadayana anu aya diantaraana

✔Sempurna pikeun makeup smoky professional, makeup kawinan, makeup pesta atanapi makeup kasual


Detil Produk

Tanda Produk

Kumaha carana ngadamel makeup panon anjeun éndah:

Palette ieu ngabantosan anjeun ngadamel make-up panon anu henteu aya tungtungna katingali gampang.

Campur bayangan sacara merata sasarengan, nganggo warna anu langkung gelap dina lipatan, sareng warna anu langkung enteng sapanjang tulang alis sareng juru jero panon.

Nganggo sikat smudge atanapi liner, oléskeun salah sahiji warna anu langkung saé sapanjang garis lash luhur sareng handap.

Kalayan ramo cincin anjeun, atanapi ku nyemprotkeun sikat dina eyeshadow, oléskeun warna naungan di tengah soca anjeun pikeun nambihan kakuatan keur narik ati.

Ngaran Produt Palet Eyeshadow Rias Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
Ngaran mérek: OEM / ODM Jumlah modél: IZ-E01
Anggo: Panon Pamakéan: Makeup Profesional Kalangkang panon
Barang Per Set: 10 pcs Bahan: Bubuk Mica
Fungsi: Makeup Kecantikan Lady's Eyes Ciri: Kalangkang eyeshadow pallete
Beurat: 165g Paking: 1 Pcs eyeshadow pallete
Kelir: Langkung ti 8 warna Kamampuhan Suplai: 5000 Potongan / potongan per Minggu eyeshadow palette labél swasta

Sateuacan ngagambar kalangkang soca, anjeun tiasa ngadamel dasar pikeun kongkolak panon pikeun ningkatkeun kalembaban soca, nyingkahan éraan bubuk, sareng ningkatkeun pidangan warna sareng kacaangan bayangan panon. Teras pilih warna anu langkung énténg pikeun warna latar hiji daérah ageung, ngawarnaan ti kénca ka katuhu. Teras pilih warna karesep sareng oléskeun di tengah kongkolak panon, dimana anjeun tiasa nerapkeun warna enteng ku jumlah leutik, upami beurat teuing dianggo; akhirna, anggo bubuk sésana pikeun nyapu lemah lembut posisi soca handap, cara kieu panonna katingali beureum sareng pink, lembut sareng lembut! Tangtosna, dina makeup, upami anjeun hoyong nyingkahan makeup panon anu kotor, urang kedah nyiapkeun palet eye shadow eye makeup anu sampurna. Upami teu kitu, bubuk ngalayang kalangkang panon, bédana warna, sareng daya saing anu handap ogé bakal janten kagagalan makeup panon.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali