kosmétik

  • Professional 54 Colors Eyeshadow Palette Makeup Maquiagem Beauty Palette Original Colors Make Up Eye Shadow

    Profesional 54 Warna Eyeshadow Palette Makeup Maquiagem Beauty Palette Colours Original Colours Make Up Eye Shadow

    Merek Anyar & kualitas Tinggi.

    Ukuran portabel, gampang dibawa.

    Cocog pikeun panggunaan propésional atanapi dianggo di bumi.

    Warna anu béda ngajantenkeun makeup panon anu béda

    Cocog pikeun nyieun definisi presisi sareng pangaruh kentel

    Ngarasa hampang sareng lemes, gampang nyiptakeun makeup makeup panon anu jelas sareng cemerlang。

  • 40 color shadow eyeshadow glitter palette private label

    40 warna kalangkang eyeshadow glitter palette labél swasta

    Husus:

    * Ukuran Ukuran: 15cm (L) x10cm (W) x1cm (H)

    * Warna: 40 warna kalebet eyeshadow bermata & eyeshadow matte, tiasa nyumponan kabutuhan makeup anjeun anu béda.

    * Bahan:

    Mica, Titanium Dioxide, Ekstrak Simmondsia Chinensis (Jojoba), Dimethicone,

    Jeruk Grandis (Jeruk bali) Ékstrak Kelor, ekstrak Usnea Barbata (Wildcrafted Lichen), Inulin;

  • Professional 88 Colors Natural Fusion Eyeshadow Palette Combination Cosmetic Pallet Shimmer

    Profesional 88 Warna Pengetahuan Alam Fusion Eyeshadow Palette Kombinasi Kosmétik Palét Shimmer

    MULTICOLOR FOR MAKEUP: 88 palette warna lengkep set eyeshadow, kalebet warna matte sareng shimmer cocog sareng unggal tampilan anjeun. Ngan ukur hiji palét anu tiasa nyukuran makeup anjeun pikeun make up sadidinten, pagelaran panggung, motret poto sareng karya seni sanésna. Hadé pikeun pemula pikeun ngalatih sareng mendakan warna anu cocog. Aman pikeun kulit anu paling seueur: eyeshadow kami didamel tina pigmén anu pangsaéna sareng minyak mineral murni, cocog pikeun dianggo dina sagala jinis kulit, henteu kedah hariwang ngeunaan ngagunakeun kulit anu sénsitip. Panon mangrupikeun bagian anu paling penting pikeun makeup sadayana, makeup anu éndah ngajantenkeun anjeun katingali langkung menawan sareng pikaresepeun, anu bakal ningkatkeun kapercayaan anjeun pisan. COLOR ADHESION COLOR: Eyeshadow lemes sareng gampang dianggo sareng tinting dina kulit, kalayan kaméra anu alus, henteu luntur salami sadidinten. Ngabantosan anjeun pikeun ngajaga tampilan anu saé khususna dina sababaraha waktos anu penting. Aya kalebet warna matte sareng shimmer, anjeun tiasa nyampurna pikeun kombinasi warna, nambihan rasa tilu diménsi pikeun tampilan elegan anjeun. Panyimpenan Gampang sareng Portable: Tutup nalika henteu nganggo, sampurna ngajaga kalangkang panon tina kotoran sareng lebu. Kasus ukuran 9 ″ x6.5 ″ (23 × 16.5cm), kandelna sakitar 0,5 ″ (1.2cm). Merenah pikeun disimpen dina kantong anjeun sareng bawa dimana-mana. Nalika ngumbara atanapi kaluar anjeun ogé tiasa gaduh tampilan anu saé. APLIKASI lega: Henteu janten masalah anjeun mangrupikeun pemula makeup atanapi seniman makeup profesional, palette shadow shadow IZLA mangrupikeun pilihan hébat anjeun. Éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun sababaraha gaya dandanan milari pésta, kawinan, kencan, rapat, pamotretan, pagelaran panggung atanapi riasan kasual sadidinten. Kesegaran, mata haseup klasik bahkan dramatis tiasa kumplit kalayan gampang ku palet kalangkang panon urang. Katresna, kulawarga awéwé sareng réréncangan anjeun bakal gumbira kéngingkeun kado anu lucu.

  • Best Quality Cosmetic 18 Color Glitter Matte Nude Pink Eyeshadow Palette

    Pangalusna Kosmétik Kualitas 18 Warna Glitter Matte buligir Pink Eyeshadow Palette

    ✔ Kacang pigmén sareng gampang dicampur, anggoan panjang sareng tahan cai

    ✔ Gampang ngahontal seueur nétral, panon dramatis anu haseup, sareng sadayana anu aya diantaraana

    ✔Sempurna pikeun makeup smoky professional, makeup kawinan, makeup pesta atanapi makeup kasual