kosmétik

  • MURAN 2021 double head eyeliner wing stamp waterproof long lasting liquid stamp seal eyeliner pen

    MURAN 2021 ganda sirah eyeliner cap jangjang waterproof lila tahan cap cair segel eyeliner kalam

    MURAN ganda sirah eyeliner cap jangjang waterproof tahan lama eyeliner cair kalam cap segel

    SEXY CAT-EYES IN A SNAP - Pamerkeun jangjang eyeliner simetris anu seukeut sareng cap basajan!

    LONG LASTING EYELINER - aplikasi gancang-garing tiasa dianggo ti beurang-peuting!

    PIGMENTASI TINGGI- Pén cap anu gampang dianggo pikeun unggal panon nyiptakeun garis matte anu sampurna dina warna hideung jet!

    SMUDGE-PROOF & WATER-PROOF - Eyeliner jangjangan henteu pernah ngaganjel.Ieu waterproof, bukti smudge, sarta teu wani kusam.

  • Hot Selling Makeup Liquid Eyebrow Pencil Waterproof Long Lasting 4 Fork Tips Microblading Eyebrow Tattoo Pen

    Hot Selling Makeup Pensil Alis Cair Tahan Air Tahan Lama 4 Tip Garpu Microblading Alis Tato Pen

    ※ Rincian Produk: 1.Sketsa anu saé, sirah sikat profésional pikeun nyiptakeun alis alami 2.Awét, tahan cai, gampang ngawarnaan 3.100% anyar sareng kualitas luhur 4. Ukuran portabel, gampang dibawa.5.It dijieun pikeun unggal awéwé jeung kahirupan modern dinamis nya.6.4 sirah kalayan garis jelas tur akar béda ※ Kauntungannana: 1 lila-langgeng, gampang ngadalikeun 2 kualitas luhur, layanan pangalusna, Low MOQ bisa brand pikeun anjeun.Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: MURAN BEAUTY Nomer Modél: E...
  • Professional 54 Colors Eyeshadow Palette Makeup Maquiagem Beauty Palette Original Colors Make Up Eye Shadow

    Profesional 54 Warna Eyeshadow Palette Makeup Maquiagem Beauty Palette Aslina Make Up Panon Shadow

    Brand Anyar & kualitas luhur.

    Ukuran portabel, gampang dibawa.

    Cocog jeung pamakéan profésional atawa pamakéan imah.

    Warna béda ngajadikeun makeup panon béda

    Idéal pikeun nyieun up harti precision jeung pangaruh thickening

    Ngarasakeun hampang sareng lemes, gampang nyiptakeun makeup panon anu jelas sareng cemerlang.

  • 40 color shadow eyeshadow glitter palette private label

    40 warna kalangkang eyeshadow glitter palette labél swasta

    spésifikasi:

    * Ukuran Kasus: 15 cm (L) x 10 cm (W) x 1 cm (H)

    * Warna: 40 warna kalebet eyeshadow mutiara & eyeshadow matte, tiasa nyumponan kabutuhan makeup anjeun anu béda.

    *Bahan:

    Mika, titanium Dioksida, Simmondsia Chinensis(Jojoba) Ekstrak, Dimethicone,

    Citrus Grandis (Grapfruit) Ekstrak Biji, Usnea Barbata (Wildcrafted Lichen) ekstrak, Inulin;

  • Professional 88 Colors Natural Fusion Eyeshadow Palette Combination Cosmetic Pallet Shimmer

    Profesional 88 Warna Fusion Alami Eyeshadow Palette Kombinasi Kosmétik Usuk Shimmer

    MULTICOLOR UNTUK MAKEUP: 88 palet warna pinuh ku eyeshadow set, kalebet warna matte sareng shimmer cocog sareng unggal tampilan anjeun.Ngan hiji palettes tiasa nyugemakeun makeup anjeun pikeun makeup sapopoé, pagelaran panggung, némbak poto sareng karya seni anu sanés.Hébat pikeun makeup pemula pikeun latihan sareng milarian warna anu cocog.AMAN Pikeun kalolobaan kulit: eyeshadow kami didamel tina pigmén pangsaéna sareng minyak mineral anu paling murni, cocog pikeun dianggo dina sagala jinis kulit, henteu kedah hariwang ngeunaan dianggo dina kulit sénsitip.Panon mangrupikeun bagian anu paling penting pikeun makeup sadayana, makeup anu éndah ngajantenkeun anjeun katingali langkung menawan sareng pikaresepeun, anu bakal ningkatkeun kapercayaan anjeun sacara ageung.WARNA ADHESION KUAT: eyeshadow lemes sareng gampang pisan dianggo sareng ngawarnaan dina kulit, kalayan daktilitas anu saé, henteu luntur salami sadinten.Mantuan anjeun tetep katingal pangalusna utamana dina sababaraha occasions.There signifikan kaasup matte na shimmer kelir, anjeun tiasa nyampur aranjeunna pikeun kombinasi warna, nambahkeun rasa tilu diménsi mun katingal elegan Anjeun.Panyimpenan gampang sareng portabel: Tutup nalika henteu dianggo, sampurna ngajagi kalangkang panon tina kokotor sareng lebu.Ukuran casing 9″x6.5″(23×16.5cm), ketebalanna kira-kira 0.5″(1.2cm).Cocog pikeun disimpen dina kantong anjeun sareng dibawa ka mana-mana.Salila iinditan atawa outing anjeun ogé bisa boga katingal geulis.APLIKASI WIDE: Henteu masalah anjeun pemula makeup atanapi artis makeup profésional, IZLA eye shadow palette mangrupa pilihan hébat anjeun.Bisa mantuan Anjeun creat rupa gaya makeup pilari pihak, kawinan, dating, pasamoan, shooting poto, pagelaran panggung atawa sapopoé kasual make up.Freshness, Palasik malah dramatis smoky panon make up bisa ngalengkepan gampang jeung palette kalangkang panon urang.Katresna anjeun, kulawarga awéwé sareng réréncangan anjeun bakal resep nampi kado anu amis sapertos kitu.

  • Best Quality Cosmetic 18 Color Glitter Matte Nude Pink Eyeshadow Palette

    Pangalusna Kosmétik Kualitas 18 Warna Glitter Matte buligir Pink Eyeshadow Palette

    ✔Pigmén pisan sareng gampang dicampur, tahan lama sareng tahan cai

    ✔Gampang pikeun ngahontal seueur penampilan nétral, panon dramatis haseup, sareng sadayana anu aya di antawisna

    ✔Sampurna pikeun makeup panon smoky profésional, makeup kawinan, makeup pésta atanapi makeup kasual