pakakas makeup

  • Makeup Brushes Brush Set Premium Synthetic Foundation Brush Makeup Brush Set Blending Face Powder Blush Concealers Eye Shadows Make Up Brushes Kit 8 PCS

    Sikat Makeup Sikat Set Premium Yayasan Sintétik Sikat Makeup Sikat Set Campuran Wajah Bubuk Blush Concealers Bayangan Mata Ngadamel Sikat Kit 8 PCS

    • Bulu padet didamel tina serat sintétik luhur kalayan kapadetan tinggi, super lemes sareng bebas bau anu aman pikeun dianggo kulit sénsitip. Awét, henteu héd sareng henteu diudar, gampang pisan nyampur kosmétik kalayan mulus kana kulit anjeun.
    • Sikat Concealer, sikat Blush, sikat kalangkang panon, sikat alis, sikat lip, pondasi sikat, sikat kontur sudut, jsb ampir minuhan sakabeh sarat anjeun pikeun aplikasi makeup sareng panon anjeun.
    • Sadaya sikat lemes pisan sareng gampang dicekel makeup, sampurna pikeun dandanan sareng individu anu normal pikeun kulit sénsitip sareng moal ngambek anjeun.
    • 8 Pcs Makeup brush set ieu katingalina sanget tur modis dina warna geulis anu pang populerna, A must-have dina koleksi makeup anjeun.
    • Sampurna pikeun pemula sareng seniman makeup kusabab éta gampang dianggo sareng kualitasna unggul dina harga anu terjangkau, beragam lengkep pikeun ngamungkinkeun anjeun ngajaga makeup anjeun. Kado idéal pikeun ibu, babaturan awéwé, putri sareng pameget!
  • 10pcs Mermaid Makeup Brush Set Eye Make Up Brushes

    10 pcs Mermaid Makeup Brush Set Eye Make Up Brushes

    Sikatna didamel tina bulu nilon, lemes tapi henteu lemes, moal ngarobih atanapi ngairitasi kulit anjeun. Cocog sareng sadaya jinis kulit, bahkan kulit sénsitip. Set sikat ieu moal héd, éta bakal nembongkeun kaendahan alam anjeun sareng ngantepkeun bérés anu sampurna

    Cecekelan putri duyung unik, geulis tur gaya. Kontur na unti-slip sareng gampang dicekel. Sampurna pikeun operasi.

    Gampang dianggo sareng bersih. Anjeun tiasa nyeuseuh sareng ngabersihkeun éta dina cai tiis. Sikat panggunaan gampang cocog pikeun pemula.

  • Makeup Brushes Set 6pcs 3D Mermaid Makeup Brush Cosmetic Brushes Eyeshadow Eyeliner Blush Brushes

    Sikat Makeup Set 6 pcs 3D Putri Duyung Sikat Kosmetik Sikat Eyeshadow Eyeliner Blush Brushes

    • ULTRA SOFT BRISTLES: Set sikat sikat ieu didamel tina bulu nilon lemes kapadetan tinggi, henteu héd sareng bebas bau, gampang nempel bubuk kanggo nyiptakeun tampilan anu sampurna.
    • TAHAN LELAKI: Ngeunah 3D lauk skala mermaid buntut bentuk buntut putri duyung didamel tina bahan plastik premium, awét ogé visual anu gaya.
    • KOLEKSI: Sét sikat 6 sapotong ieu kalebet sikat kalangkang mata, sikat alis, sikat eyeliner, sikat lip, sareng sajabana, sampurna pikeun nerapkeun, ngiuhan sareng nyampur produk.
    • SEMPURNA Pikeun SAGALA JENIS MAKEUP: Sikat sikat duyung ieu cocog pikeun nerapkeun cairan, bubuk atanapi kosmétik krim. Bulu bulu anu lemes-lemes bakal masihan sentuhan anu sutra sareng ngantunkeun bérés anu sampurna.
    • SELAMAT KULIT SENSITIF: Sikat make-up ieu gampang dibersihkeun sareng garing gancang, cocog pikeun dianggo sapopoé, nganggo sikat sikat bakal ngajantenkeun langkung gampang ngahasilkeun aplikasi makeup propésional.
  • Private Label Wooden handle 24pcs professional makeup brushes set for beauty brushes

    Label Wasta Kayu cecekelan 24 pcs sikat makeup propésional disetél pikeun sikat kageulisan

    • Ngandung 24 sikat sikat bulu ku gagang awi
    • Sikat kalebet: buffer datar elit, bubuk tapered elit, bubuk elit, blush angled elit, multigpose datar elit, pondasi elit
    • Kalangkang ageung elit, élit écés nunjuk, blénder doefoot blénder, kipas elit, bayangan tipis élit, bayangan kubah
    • Adun runcing elit, adun elit, panyumput elit, kalangkang sudut elit, pelapis datar elit, halis elit
    • Detail elit nunjuk, elit kalangkang leutik, elit fine liner, elit liner, elit detail mini, elit angled liner
  • Processional High Quality 11pcs Makeup Brush Set Beauty Makeup Tool Smudge Pink Makrup Brush Wholesale

    Prosesor Kualitas Tinggi 11 pcs Makeup Sikat Set Beauty Makeup Tool Smudge Pink Makrup Brush Grosir

    ◆ KAUNTUNGAN KAMI.①KALITAS-tingkat KUALITAS, HARGA SESUATU. MURAN makeup makeup brush set nawiskeun kualitas salaku mérek terkenal kalayan harga anu terjangkau. ②LUXURIOUS AND PLUSH BRISTLES. Iritasi henteu kulit, henteu héd. Maling maling bérés.
    ◆ SET BRUSH GLAMOROUS DENGAN PAKET GORGEOUS. HADIAH KRISMAS BESAR pikeun anu resep makeup
    ◆ RAMBUTAN SINTETIKA PREMIUM, GRATIS GRATIS. Sikat makeup MURAN ngajaga unggal sato tina nyeri.
    ◆ Kami mangrupikeun PRÉSÉSIONAL PROFESIONAL MAKEUP BRUSHES FOR DECADES. Kami terang makeup sareng sikat set anu saé pisan, tiasa nyumponan kabutuhan anjeun ti pemula dugi ka seniman kosmetik studio.
    ◆ Jaminan 100% Uang Deui Upami anjeun henteu wareg ku MAKEUP BRUSH urang. Kapuasan anjeun mangrupikeun tujuan kami. MURAN bakal aya di sisi anjeun sepanjang waktos.

  • 10pcs Small Eyeshadow Brush Set pointed Round Head Makeup Brush Tool

    10 pcs Sikat Eyeshadow Leutik nunjuk nunjuk Babak Sirah Alat Sikat

    1. Brand Anyar sareng kualitas Tinggi.
    2. LEMBUT sareng SILIH mun keuna, semet na padet sareng bentukna saé.
    3. 10 pcs Kabuki Brush Set Sintétik Makeup Brush Foundation Eyeshadow Blush Concealer Powder Brushes sampurna pikeun pemula sareng seniman makeup propésional.
    Lima jinis sikat (Angled, Round, Flat, Flat Angled, Tapered) nyayogikeun solusi anu gampang sareng propésional pikeun pondasi kosmétik dasar.
    Salaku conto, sikat makeup anu sudutna sampurna pikeun blush sareng bronzer. Sikat datar leutik kanggo nyumputkeun pentil sareng cacad.

  • Wholesale Professional 10 pcs Rose Gold Plastic Plating Handle Blush Make Up Brushes Girls Daily Makeup Brush Set With Case

    Grosir Profesional 10 pcs Rose Gold Plating Plating Handle Blush Make Up Brushes Girls Daily Makeup Brush Set With Case

    Kuas makeup kuantitas: 10 pcs / set

    Bahan cecekelan: Plastik cekelan kualitas luhur sareng permukaan plating elektro emas acuk

    Bahan Tube: Tabung aluminium anu kuat

    Bahan buuk: Rambut nilon Super lemes sareng lemes

    Paket standar: kantong OPP,

    Paket OEM: Sadia, nampi labél swasta sareng pakét khusus.

  • Wholesale Custom 5Pcs Premium Travel Portable mini makeup brush set eye shadow Eyeliner Eyebrow lip make up brush set

    Grosir Custom 5Pcs Premium Travel Portable sikat makeup mini set panon kalangkang Eyeliner Alis lip ngawangun up sikat set

    100% Brand anyar sareng kualitas luhur
    Bahan sikat bulu: Rambut sintétik, rambut kuda
    Bahan ferrule sikat: Alloy aluminium
    Bahan cecekelan sikat: Plastik
    Bahan silinder sikat: Aluminium
    Total panjangna: 12.5cm
    Panjang rambut: 1,4cm
    Panjang tabung: 15cm
    Jumlah: 5 pcs / Set
    Warna: Pink, Hideung, Cyan, Ungu, Emas

  • Professional 24pcs Makeup Brushes Set Pro Cosmetic Makeup Brush Set Kit With Leather Case

    Sikat Makeup 24x Profesional Set Sikat Kosmetik Makeup Sikat Set Kit Ku Kulit Kasus

    Bubuka produk

    100% Anyar

    Warna: Pink, hideung, warna kai, ungu, beureum, kopi

    Panjang Sikat: Kira-kira 7,9 "

    Ukuran Kantong: 24 * 15.5 * 5cm (narilep)

    Bahan Pakem: Kayu

    Bahan Sikat: Batt serat

  • Makeup Foundation Brush Powder BB Cream Brushes Loose Powder Brush Flat Kit  Cosmetic Make up Brushes

    Makeup Foundation Sikat Bubuk BB Cream Sikat Loose Powder Sikat Datar Kit Kosmetik Ngadamel Sikat

    100% mérek anyar sareng kualitas luhur

    Sikat sareng sakedik sikat

    Serat lemes ngajantenkeun makeup anjeun langkung indah sareng éndah

    Dipaké pikeun makeup Blush / Loose Powder / Foundation

    Awét sareng gampang dianggo

    Pedaran:

    Beunghar bulu Makeup langkung saé.

    Desain gagang sikat kelopak, gampang dicekel.

    Pakem sikat inten tilu diménsi, gampang dicandak sareng dianggo.

    Sakitar 200,000 sikat ku bahan padet.

    Jalan sikat moal kaluar.

  • 1pcs Large Powder Brush Gold Blush Cosmetics Makeup Brushes Foundation Cosmetic Beauty Tools

    1 pcs Bubuk ageung Sikat Emas Blush Kosmétik Makeup Brushes Yayasan Alat Kosmetik Beauty

    Pedaran:

    Sikat ieu anu didamel tina bahan bermutu, super lemes, ramah kulit sareng awét, tiasa dianggo pikeun ngabersihan debu kuku, ogé bertindak salaku sikat dasar, sikat semu sareng sajabina.

    Fitur:

    1. Dijieunna tina bahan kualitas luhur, super lemes, ramah kulit sareng awét.

    2. Tiasa dianggo pikeun meresihan debu kuku, ogé janten sikat dasar, sikat semu sareng sajabina.

    3. Kalayan gagang panjang anu saé, pasihan raoseun anu raoseun.

    4. 5 gaya pikeun milih, nohonan tungtutan anu béda-béda.

    5. Éta idéal pikeun seniman kuku propésional boh anu ngamimitian.