Manicure Kit Pedicure Set Nail Clipper Callus Remover 12 Potongan

Pedaran pondok:

Ngawengku clipper toenail, nail clipper, diagonal nail clipper, multi-purpose gunting, cuticle trimmer, ear pick, single-edged double-sided push stick, tweezer alis, peeling péso, file nail, blackhead needle and loop remover, V-shaped push Iteuk.

bahan: gunting, kuku kuku nipper kuku, v bentuk pusher, pinset, mesék péso jarum blackhead sareng loop remover didamel stainless steel, 3 pcs gunting kuku sareng earpick tina waja karbon, trimmer kutikula didamel tina paduan seng-aluminium.

12 pcs kit manikur pedikur hadir sareng pasualan anu éndah sareng gaya pikeun nangtayungan alat anu seukeut, éta gampang ditutup atanapi dibuka ku panutupanana anu gancang.


Detil Produk

Tanda Produk

Manicuring, pedicuring, alis ngabentuk, anti jarawat, exfoliating ETC, ngan ku hiji set sareng sadayana parantos. Dipak dina kotak anu éndah sareng portabel, kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun manikur pribadi anjeun, éta mangrupikeun kado kejutan pikeun awéwé sareng lalaki.

Sét pedikur manikur ieu didamel tina waja luhur, geulis, kokoh sareng diwangun dugi ka awét. Anjeun bakal kéngingkeun artos anjeun sareng set ieu sareng seueur deui.

Kalayan iket ieu, anjeun moal kedah mésér produk tunggal nalika hoyong klip kuku anjeun

Spasi tunggal pikeun tiap alat, panutupanana ritsleting sareng pandangan anu jelas pikeun sadaya alat anu anjeun peryogikeun

Gampang disimpen na dibawa

Sigana éndah sareng pas kana koper perjalanan sareng tas anjeun kalayan gampang, gampang dianggo

 

Punten catetan:

Punten ngajauhan barudak sabab duanana clipper sareng pusher na seukeut pisan.

Warna: nunjukkeun sakumaha gambar

 

Panjelasan Produk

 Ngaran Produk  Kuku Manikur Pedikur Siapkeun
Tempat Asalna: ZHEJIANG, CINA
MODEL No. IZ-S201
 MOQ  10 pcs
Warna Pérak
Bahan: Asesoris stainless steel
 beurat  249g
 Waktos prosés  3-7 dinten
 palayanan palanggan  logo sareng bungkusan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali