Manicure Kit Pedicure Set Nail Clipper Callus Remover 12 Potongan

Katerangan pondok:

Ngawengku gunting kuku jari kaki, gunting kuku, gunting kuku diagonal, gunting serbaguna, pemangkas kutikula, petik ceuli, tongkat dorong sisi dua sisi tunggal, pinset alis, péso peeling, kikir paku, jarum komédo sareng panghapus loop, push ngawangun V. iteuk.

bahan: gunting, kuku nipper file kuku, v bentuk pusher, pinset, peeling péso blackhead jarum jeung loop remover dijieunna stainless steel, 3pcs clipper kuku jeung earpick dijieunna tina baja karbon, cuticle trimmer dijieunna tina alloy séng-aluminium.

12 pcs manicure pedicure kit hadir kalawan kasus geulis tur stylish ngajaga parabot seukeut, éta gampang pikeun nutup atawa muka kalayan panutupanana snap aman.


Rincian produk

Tag produk

Manicuring, pedicuring, alis shaping, anti jerawat, exfoliating ETC, ngan ku hiji set jeung sagala rengse.Dipak dina kasus anu saé sareng portabel, kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun manikur pribadi anjeun, éta mangrupikeun kado kejutan pikeun awéwé sareng lalaki.

set manicure pedicure ieu dijieunna tina baja luhur luhur, geulis, kuat tur diwangun pikeun panungtungan.Anjeun bakal kéngingkeun artos anjeun sareng set ieu sareng seueur deui.

Kalayan kit ieu, anjeun henteu kedah mésér produk tunggal nalika anjeun hoyong ngajepit kuku anjeun

Ruang tunggal pikeun tiap alat, panutupanana seleting sareng pandangan anu jelas ngeunaan sadaya alat anu anjeun peryogikeun

Gampang disimpen sareng dibawa

Katingal endah sareng pas kana koper perjalanan sareng kantong anjeun, gampang dianggo

 

Punten dicatet:

Mangga jauhkeun ti barudak sabab clipper sareng pusherna seukeut pisan.

Warna: nunjukkeun sakumaha gambar

 

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Kuku Manicure Pedicure Set
Tempat Asal: ZHEJIANG, CHINA
MODÉL NO. IZ-S201
MOQ 10 lembar
Warna pérak
Bahan: Asesoris stainless steel
beurat 249g
Waktos prosés 3-7 poé
palayanan palanggan logo jeung pakét

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali