set manikur

  • 17 in 1 leather manicure kit grooming manicure set

    17 tina 1 kit manikur kulit dandan manikur set

    1. Modél anu dirancang kalayan gaya Nail Clippers Set, Ngadukung partai besar. Dina Simpenan / Fast Dispatch

    2. Profesional Pakuan Kancing Set, henteu ngan ukur geulis, tapi ogé praktis. Dijieunna tina stainless steel kualitas luhur, Bahan anu ramah pikeun Kulit, cocog pikeun sadayana. Cocog pikeun padamel manikur pedikur profesional.

    3. Alat motong kuku busana didamel tina Bahan bermutu, alat Pakuan anu gaya, awét sareng raoseun pikeun diraih.

    4. Kit Paku Kuku ieu kaasup sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun manikur sareng pedikur unggal dinten. Parabot lengkep, gampang dianggo.

    5. Cocog pikeun panggunaan propésional atanapi dianggo di bumi, Salon kecantikan, toko manikur, toko pedikur, sareng sajabana sareng pikeun jalma-jalma kalebet novice, Nampi kustomisasi.

    6. Exterior anu didamel tina bujur hideung PU kulit katingalina khusus pisan sareng pinuh ku misteri.

    7. Dijieunna tina waja kualitas luhur, ngamungkinkeun Aman Stérilisasi, Nyegah Korosi sareng Ngaleutikan résiko tina Inféksi.

    8.MUTIL-FUNGSI: Manicuring, Pedicuring, Anti Jarawat, Exfoliating, Shaping Shaping.

    9. Gampang dibabawa pikeun perjalanan bumi.

  • 15pcs Professional Manicure Set Pedicure nail Kit Stainless Steel Feet Care Tool Set

    15 pcs Manicure Profesional Set Pedicure nail Kit Alat Kaki Kawat Steel Set Set

    * Bahan Kualitas Unggul: file kuku kami didamel tina bahan pamutahiran emery, anu ramah lingkungan,
    nyayogikeun anjeun kuku ngalakukeun pangalaman anu nyaman.
    * Desain Ultra-ipis: File kuku ringan ieu gampang sareng merenah dianggo. Ukur oléskeun tekanan hampang sareng anjeun tiasa langsung ningali hasilna, tapi éta moal ngabengkokkeun!
    * Papan Emery Sisi Ganda: buffers kuku ieu cocog pikeun kuku, kuku suku, kuku alami, kuku akrilik, palsu
    paku sareng sajabina ku papan émér dua sisi.
    * Sampurna pikeun salon sareng bumi: file kuku kualitas propésional ieu nyayogikeun anjeun solusi anu hadé pikeun ngajaga kuku akrilik, alami sareng palsu anjeun anu éndah. Anjeun tiasa gaduh di salon profesional sareng seni kuku DIY di bumi.

  • IZLA 7 in 1 Stainless Steel Portable Manicure Set Manicure & Pedicure Kits Professional Nail Clippers Kit Pedicure Care Tools for Travel or Home

    IZLA 7 in 1 Stainless Steel Portable Manicure Set Manicure & Pedicure Kit Profesional Pakuan Kuku Kit Alat Pedikur Perawatan pikeun Perjalanan atanapi Bumi

    KAGIATAN FUNGSI 7 IN 1 GROOMING KIT: Set manicure fungsina dipuseurkeun kana motong kuku,, unggal alat dijantenkeun rumit sareng tiasa nyumponan sagala jinis kabutuhan perawatan dina kahirupan sadidinten, sapasang dina panangan, hirup anu betah.

    100% Alat Baja Berkualitas Tinggi: Alat manikur sareng pedikur didamel tina stainless steel, set ieu kuat sareng diwangun awét, anu ngamungkinkeun pikeun sterilisasi aman, nyegah korosi sareng ngaleutikan résiko inféksi.

    Kasus Kulit Portabel Perjalanan: Naha anjeun hoyong gaduh set manikur anu henteu ngeusian rohangan nalika anjeun ngumbara atanapi di bumi? IZLA pedicure set dirancang kalayan ukuran anu protable, anjeun tiasa nempatkeunana di mana waé anu anjeun pikahoyong, sapertos tas tangan, mobil, koper, kantor sareng sajabina, cocog pikeun perjalanan atanapi di bumi.

    Kado Pangsaéna: Alat Manikur sareng desain bungkus éstétis. Kasus ieu didamel tina lawon kualitas luhur sareng kulit PU, anu gaya sareng elegan sareng ngajantenkeun kado anu saé.

    Pencegahan Rugi: Koper PU-kulit tiasa dibabawa sareng tiasa gampang dibuka ku hiji tombol pencét, anu pastina tiasa ngajagi, nyimpen alat-alat anjeun sareng nyegah tina karugian.

  • Manicure Kit Pedicure Set Nail Clipper Callus Remover 12 Pieces

    Manicure Kit Pedicure Set Nail Clipper Callus Remover 12 Potongan

    Ngawengku clipper toenail, nail clipper, diagonal nail clipper, multi-purpose gunting, cuticle trimmer, ear pick, single-edged double-sided push stick, tweezer alis, peeling péso, file nail, blackhead needle and loop remover, V-shaped push Iteuk.

    bahan: gunting, kuku kuku nipper kuku, v bentuk pusher, pinset, mesék péso jarum blackhead sareng loop remover didamel stainless steel, 3 pcs gunting kuku sareng earpick tina waja karbon, trimmer kutikula didamel tina paduan seng-aluminium.

    12 pcs kit manikur pedikur hadir sareng pasualan anu éndah sareng gaya pikeun nangtayungan alat anu seukeut, éta gampang ditutup atanapi dibuka ku panutupanana anu gancang.