set manicure

  • 16 Pieces Manicure Set with Leather Case,Nail Clippers Kit Grooming Kit Personal Care Tool, Gifts for Men/Women

    16 Potongan Manicure Set sareng Kulit Case, Gunting Kuku Kit Grooming Kit Alat Perawatan Pribadi, Hadiah pikeun Lalaki/Awéwé

    Katerangan Produk 16pcs Set Manicure Profesional / Kit Clippers Kuku / Alat Perawatan Pedikur / Kit Dandan Stainless Steel Lalaki & Awéwé, Kasus Kulit PU sareng Set Manicure bulao / hideung / Emas (16 Potongan): Kit Manicure Profesional Ngandung 16 potongan kuku sareng kuku suku pikeun tilu fungsi, kaasup perawatan leungeun, perawatan raray, sarta perawatan suku.Set Manicure Pedicure ieu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun.100% Stainless Steel Alat Kualitas Luhur: Alat Manicure sareng Pedicure didamel tina surgi profésional ...
  • Makeup Brush Set 11pcs Premium Cosmetic Brush for Foundation Blush Concealer Eyeshadow eyebrow highlight Pink Make up brush

    Set Sikat Makeup 11pcs Sikat Kosmétik Premium pikeun Foundation Blush Concealer Eyeshadow sorotan alis Pink Sikat makeup

    Sikat Bahan: bulu sintétik Tempat Asal: Zhejiang, china Ngaran Brand: OEM / ODM Jumlah Modél: BRS0100PB Paké: raray, Paké kalawan BLUSHER, CONCEALER, pensil Alis, Eyeliner, lip Liner, Mascara, Panon Shadow, Yayasan, Lip Balm, Lip Gloss, Lipstik, Sikat Cukur Item per set: 11pcs cecekelan Bahan: Kayu cecekelan Fitur ramah-kulit, Bristles lemes Kauntungannana Super lemes sikat bulu nilon Gaya: Blush sudut, Sikat Datar, Smudge Sikat, Fan Sikat, Yayasan Sikat Ngaran Produk: Makeup b...
  • 17 in 1 leather manicure kit grooming manicure set

    17 in 1 kulit manicure kit dandan manicure set

    1. Pantun Gunting Kuku anu dirarancang sacara bergaya, Ngadukung grosir Bulk. Di Saham/Pangiriman Gancang

    2. Professional Nail Clippers Siapkeun, teu ngan geulis, tapi ogé practical.Made tina kualitas luhur stainless steel, bahan ramah-Kulit, cocog pikeun everyone.Suitable pikeun pagawe manicure pedicure profésional.

    3. Pantun kuku cutter set dijieunna tina Bahan-kualitas High, alat Kuku téh stylish, awét sarta nyaman mun kabaran.

    4. Nail Clippers Kit ieu kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun manikur sareng pedikur unggal dinten. Alat lengkep, gampang dianggo.

    5. Cocog jeung pamakéan profésional atawa pamakéan imah, Beauty salon, manicure warung, pedicure warung, etc.and pikeun jalma kaasup novice, Nampa kustomisasi.

    6.Exterior nu dijieunna tina sagi opat hideung kulit PU Sigana pisan husus tur pinuh ku misteri.

    7. Dijieunna tina baja kualitas luhur, ngidinan Sterilization Aman, Nyegah Korosi sarta ngaleutikan Résiko Inféksi.

    8.MUTIL-FUNGSIONAL: Manicuring, Pedicuring, Anti Jerawat, Exfoliating, Halis Shaping.

    9. Gampang dibawa keur perjalanan imah.

  • 15pcs Professional Manicure Set Pedicure nail Kit Stainless Steel Feet Care Tool Set

    15pcs Profesional Manicure Siapkeun Pedicure kuku Kit Stainless Steel Kaki Perawatan Alat Set

    * Bahan Kualitas Unggul: file kuku kami didamel tina bahan ampelas anu ditingkatkeun, anu ramah lingkungan,
    masihan anjeun pangalaman kuku anu nyaman.
    * Desain ultra-ipis: file kuku lightweight ieu gampang tur merenah ngagunakeun.Ngan ukur tekanan anu hampang sareng anjeun tiasa langsung ningali hasilna, tapi aranjeunna moal ngabengkokkeun!
    * Papan Emery Dua Sisi: Panyangga kuku ieu cocog pikeun kuku jari, kuku suku, kuku alami, kuku akrilik, palsu.
    paku jeung saterusna kalawan papan ampelas dua sisi.
    * Sampurna pikeun Salon Sareng Imah: File kuku kualitas profésional ieu nyayogikeun anjeun solusi anu saé pikeun ngajaga kuku akrilik anjeun, alami sareng palsu.Anjeun tiasa gaduh di salon profésional sareng seni kuku DIY di bumi.

  • IZLA 7 in 1 Stainless Steel Portable Manicure Set Manicure & Pedicure Kits Professional Nail Clippers Kit Pedicure Care Tools for Travel or Home

    IZLA 7 in 1 Stainless Steel Manicure Portabel Set Manicure & Pedikur Kit Profesional Gunting Kuku Kit Alat Perawatan Pedikur pikeun Perjalanan atanapi Imah

    MULTIPLE FUNCTION 7 IN 1 GROOMING KIT: Set manikur fungsi dipuseurkeun kana motong kuku, unggal alat didamel sacara rumit sareng tiasa nyumponan sagala jinis kabutuhan perawatan anjeun dina kahirupan sapopoe, hiji set dina panangan, hirup betah.

    100% Stainless Steel Alat Kualitas Luhur: Alat Manicure sareng Pedicure didamel tina Stainless Steel, Set ieu kuat sareng diwangun pikeun tahan, anu ngamungkinkeun sterilisasi anu aman, nyegah korosi sareng ngaminimalkeun résiko inféksi.

    Kasus Kulit Portabel Perjalanan: Naha anjeun hoyong gaduh set manikur anu henteu ngeusian rohangan nalika anjeun ngarambat atanapi di bumi?IZLA pedicure set dirancang kalayan ukuran protable, anjeun tiasa nyimpen eta di mana wae nu Anjeun hoyongkeun, kayaning kantong, mobil, koper, kantor jeung saterusna, alus keur perjalanan atawa di imah.

    Kado Pangalusna: Alat Manicure hadir sareng desain bungkusan éstétis.Kasus didamel tina lawon kualitas luhur sareng kulit PU, anu bergaya sareng elegan sareng janten kado anu saé.

    Pencegahan Leungitna: Koper kulit PU portabel sareng gampang dibuka ku hiji pencét tombol, anu pasti tiasa ngajaga, nyimpen alat anjeun sareng nyegah kaleungitan.

  • Manicure Kit Pedicure Set Nail Clipper Callus Remover 12 Pieces

    Manicure Kit Pedicure Set Nail Clipper Callus Remover 12 Potongan

    Ngawengku gunting kuku jari kaki, gunting kuku, gunting kuku diagonal, gunting serbaguna, pemangkas kutikula, petik ceuli, tongkat dorong sisi dua sisi tunggal, pinset alis, péso peeling, kikir paku, jarum komédo sareng panghapus loop, push ngawangun V. iteuk.

    bahan: gunting, kuku nipper file kuku, v bentuk pusher, pinset, peeling péso blackhead jarum jeung loop remover dijieunna stainless steel, 3pcs clipper kuku jeung earpick dijieunna tina baja karbon, cuticle trimmer dijieunna tina alloy séng-aluminium.

    12 pcs manicure pedicure kit hadir kalawan kasus geulis tur stylish ngajaga alat seukeut, éta gampang pikeun nutup atawa muka kalayan panutupanana snap aman.