Warta

  • New product development

    Pangwangunan produk énggal

    Pikeun blogger kageulisan profesional, henteu sikat sikat sapertos henteu sumpit nalika tuang. Alat anu paling penting pikeun nerapkeun makeup nyaéta sikat makeup. Pikeun ningkatkeun kasempurnaan makeup, tangtosna, hal anu paling penting nyaéta nganggo sikat makeup kanggo tiap bagian makeup. Aya seueur jinis sikat ...
    Maca deui
  • Beginner makeup tutorial

    Tutorial makeup pemula

    Mimiti, bagian dasarna tetep penting pisan pikeun jalma anyar. Léngkah munggaran tangtosna ngabersihkeun pameunteu (hudang énjing ngumbah minyak sareng peluh dina raray). Bagéan anu kadua nyaéta ngusap sababaraha cai sareng krim susu (utamina ngalembabkeun raray. Salaku kulit anu garing, upami lengkah ieu ...
    Maca deui
  • MURAN in the “COVID-19”

    MURAN dina "COVID-19"

    Dina momen epidemi, perusahaan urang ngaluncurkeun sumanget dédikasi "nyandak haté kuring" sareng leumpang kalayan "angen", nyumbang jasa sukarelawan ka masarakat, ngaluarkeun cahaya sareng panas ka masarakat ieu, nambihan tilas kahaneutan pikeun masarakat, Waktos nyumbang seueur. W ...
    Maca deui
  • Letter of Commendation

    Surat Pujian

    Yiwu Muran Impor sareng Ékspor Co., Ltd. didirikeun taun 2009, tempatna di ibukota komoditi alit-Yiwu, Cina Perusahaan parantos nerapkeun manajemén ilmiah sareng maksa "kualitas heula" kanggo menangkeun pasar, sareng parantos saé ditampi ku c anyar sareng lami ...
    Maca deui