Warta

  • Ukuran pencegahan sareng kontrol wabah perusahaan

    Dina raraga pinuh nerapkeun sumanget parentah penting tina sekretaris jenderal Xi Jinping on pencegahan sarta kontrol pneumonia di New Coronavirus, urang ngarumuskeun rencana gawé luyu jeung dokumén relevan sarta minuhan sarat Déwan Nagara, propinsi a. ..
    Maca deui
  • New product development

    ngembangkeun produk anyar

    Pikeun blogger kageulisan profésional, henteu aya sikat makeup sapertos henteu aya sumpit nalika tuang. Alat anu paling penting pikeun nerapkeun makeup nyaéta sikat makeup. Pikeun ningkatkeun kasampurnaan makeup, tangtosna, anu paling penting nyaéta ngagunakeun sikat makeup pikeun tiap bagian tina makeup. Aya seueur jinis sikat ...
    Maca deui
  • Beginner makeup tutorial

    Tutorial makeup pemula

    Anu mimiti, bagian dasar masih pohara penting pikeun novice a. Léngkah munggaran nyaéta ngabersihkeun wajah (hudang isuk-isuk pikeun ngumbah kaleuwihan minyak sareng kesang dina raray). Bagian kadua pikeun ngusap sababaraha cai jeung krim susu (utamana moisturizing raray. Salaku kulit garing, lamun hambalan ieu ...
    Maca deui
  • MURAN in the “COVID-19”

    MURAN dina "COVID-19"

    Dina waktos wabah, perusahaan kami ngaluncurkeun sumanget dedikasi pikeun "nyokot manah kuring" sareng leumpang kalayan "kahayang", nyumbangkeun jasa sukarelawan ka masarakat, ngaluarkeun cahaya sareng panas ka masarakat ieu, nambihan jejak kahaneutan ka masarakat, Waktos nyumbang pisan. W...
    Maca deui
  • Letter of Commendation

    Surat Pupujian

    Yiwu Muran Impor jeung Ékspor Co., Ltd. diadegkeun dina 2009, ayana di ibukota dunya komoditi leutik-Yiwu, Cina Pausahaan geus salawasna dilaksanakeun manajemén ilmiah sarta maksa dina "kualitas munggaran" pikeun meunang pasar, sarta geus ogé. nampi ku c anyar sareng lami ...
    Maca deui