pakakas kageulisan anu sanés

  • MURAN Vacuum blackhead removal machine device gun pen microdermabrasion whiteheads skin tightening suction instrument

    MURAN Vacuum blackhead black machine device gun pulp microdermabrasion whiteheads kulit nyeuseup instrumen nyeuseup

    Ieu mesin nyeuseup multifungsi anu tiasa nyerep komédo, jarawat, tungau, kokotor dina raray sareng kulit wajah anu bersih tiasa ngabantosan kulit anjeun lembut, langkung awét sareng pinuh ku vitalitas. Naha anjeun hoyong langkung menawan? Kéngingkeun hiji, kaajaiban bakal muncul écés saatos sababaraha dinten dianggo. Kirang koméng bakal kaluar upami anjeun keukeuh ngagunakeun. Fitur & Fungsi: - Produkna desain sadayana pikeun saluyu sareng ergonomis pikeun gampang dicekel. - Tilu tingkat pikeun nyumponan kabutuhan di ...
  • Hot Sale Private Skin Care Pore Vacuum Remover Kit Blackhead Suction Instrumen

    Penjualan Panas Perawatan Kulit Pribadi Pori Vacuum Remover Kit Blackhead Instruction Nyeuseup

    Fungsi: 1. Cabut Blackhead, raray anu beresih pisan blackhead remover vakum blackhead remover vakum blackhead 2. Kanggo jarawat, pimple treatment kulit 3. Perawatan pikeun kulit anu kendur sareng kerut, Peremajaan kulit 4. Perawatan pikeun noda sareng kulit kusam, ngirangan hiperpigmentasi kulit Ngaran Produk vakum blackhead remover Model NO MC003 Ngaran mérek: OEM / ODM Material: ABS & Plastik Feature Acne Perawatan, Hideung Head Removal, Pore Cleaner, Pore Shrinkin ngecas USB ngecas Cai ...
  • Professional Titanium ZGTS Derma Roller 192 needles for Face Care and Hair-loss Treatment CE Certificate Proved 

    Jarum Titanium Profesional ZGTS Derma Roller 192 jarum pikeun Perawatan Wajah sareng Perawatan Rambut-rugi Sértipikat CE Kabuktosan 

    Naon anu tiasa dilakukeun dermaroller pikeun anjeun?

    1. ngaleupaskeun jerawat, ngaleupaskeun jarawat, ningkatkeun tapak tatu, peremajaan
    2. Fokus sempit situs (glabellum, wrinkle, scar)
    3. Nyusut pori-pori
    4. Perlakuan gravidarum striate
    5. Ngaronjatkeun kerut sareng garis anu hadé
    6. Perlakuan tapak tatu jarawat sareng penyembuhan luka
    7. Dipiceun anti rambut
    8.dermaroller efektif pisan pikeun jinis perawatan perawatan kulit.

  • Mini electric charcoal blackhead remover vacuum rechargeable tool facial clean device suction instrument

    Mini areng listrik blackhead remover vakum alat rechargeable alat bersih alat panyeuseup parangkat

    Naha anjeun terang alesan kabentukna komédo? Alesan formasi komédo: bersih henteu lengkep, pori-pori ngablokkeun, kompak, setrés, penebalan mesum, metabolisme goréng. Kutikula liang-liang anu tersumbat, komédo némbongan. Pori-pori na némbongan hideung atanapi jarawat dina bodas beige, sakapeung protrusi jarawat. Nami Produk Mini areng listrik blackhead remover vakum alat rechargeable alat panyeuseup alat bersih alat Model hisap Model NO MC001 Ngaran mérek: OEM / ODM Material: ABS & Plastik Fea ...
  • HOTTEST!!! medical grade derma roller540 needles dermarollermicroneedletitanium micro needle

    PANANGGUNG !!! jarum médis derma roller540 jarum dermarollermicroneedletitanium jarum mikro

    Naon roller derma?

    Dermaroller nganggo rod knead dilebetkeun ku jumlah jarum, ngagabungkeun sareng cairan nutrisi fungsional, sacara rutin ngagulung di tempat-tempat anu diperyogikeun pikeun diubaran. Éta tiasa nyabak langkung ti 300,000 pembuluh mikro dina épidermis dina lima menit, ngabentuk sistem pangiriman gizi anu épéktip antara épidermis sareng jaringan subkutan. Teras cairan nutrisi tiasa lebet kana kulit sacara épéktip. Kitu pangaruh perawatan kulit janten langkung sampurna.

    Terapi jarum-jarum épéktip, aman sareng dipercaya pikeun: ngirangan bekas jarawat, ngirangan kisut sareng garis-garis halus, ningkatkeun penampilan tanda manteng, És nyokot sareng bekas cacar air, peremajaan kulit sareng anti sepuh Umur & karusakan Sun.

  • Rose Gold Silver Comedone Extractor Pimple Pin Tool Blackhead Acne Removal Needles Black Spots Pore Cleaner

    Rose Gold Silver Comedone Extractor Jerawat Pin Alat Blackhead Jarawat Ngaleungitkeun Jarawat Hideung Spot Pore Cleaner

    • Jarum Penghapus Jarawat mangrupikeun alat kageulisan, didamel tina bahan stainless steel.
    • Jarum Penghapus Jarawat Ieu ngagaduhan hiji tungtung gelung sareng hiji ujung runcing. Merenah pikeun anjeun meres jarawat atanapi whelk.
    • Anggo saatos mandi haneut atanapi mandian atanapi saatos kukus panon nalika kulit langkung lemes sareng pori-pori muka.
    • Upami diperyogikeun, anggo jarum sareng ati-ati metik kulit upami pori anjeun henteu asak.
    • Ngaleutikan karusakan dina kulit anjeun