parabot kageulisan séjén

  • MURAN Vacuum blackhead removal machine device gun pen microdermabrasion whiteheads skin tightening suction instrument

    MURAN vakum blackhead panyabutan alat mesin gun kalam microdermabrasion whiteheads kulit tightening alat nyeuseup

    Ieu mangrupikeun mesin nyeuseup multifungsi anu tiasa nyerep komédo, jarawat, mites, kotoran dina raray sareng kulit wajah anu bersih tiasa ngabantosan kulit anjeun hipu, langkung ngora sareng pinuh ku vitalitas.Naha anjeun hoyong janten langkung menawan?Meunangkeun hiji, mujijat bakal muncul écés sanggeus pamakéan sababaraha poé.Kirang komédo bakal kaluar upami anjeun keukeuh nganggo.Fitur & Fungsi: - Produk mangrupikeun desain sadaya-dina-hiji pikeun saluyu sareng ergonomi pikeun gampang dicekel.- Tilu tingkat pikeun nyumponan kabutuhan di...
  • Hot Sale Private Skin Care Pore Vacuum Remover Kit Blackhead Suction Instrumen

    Hot Sale Wasta Perawatan Kulit Pore Vacuum Remover Kit Blackhead Nyeuseup Instrumen

    Fungsi: 1. Leupaskeun Blackhead, deeply bersih raray blackhead remover vakum blackhead remover vakum blackhead 2. Pikeun jerawat, perlakuan kulit jarawat 3. Treatment pikeun kulit sagging jeung wrinkle, Rejuvenation kulit 4. Treatment pikeun noda jeung kulit kusam, ngurangan hyperpigmentation kulit Ngaran Produk vakum blackhead remover Modél NO MC003 Ngaran brand: OEM / ODM Bahan: ABS & Palastik Feature Jerawat Treatment, Hideung Sirah Lengser, Pori Cleaner, Pori Shrinkin ngecas USB ngecas Cai ...
  • Professional Titanium ZGTS Derma Roller 192 needles for Face Care and Hair-loss Treatment CE Certificate Proved 

    Profésional Titanium ZGTS Derma Roller 192 jarum pikeun Perawatan Wajah sareng Perawatan Rambut Rugi Sertipikat CE Dibuktikeun

    Naon anu tiasa dilakukeun ku dermaroller pikeun anjeun?

    panyabutan 1.Wrinkle, panyabutan jerawat, ngaronjatkeun tapak tatu, rejuvenation
    2.The fokus sempit loka (glabellum, wrinkle, tapak tatu)
    3. Ngaleutikan pori
    4. Pangobatan striate gravidarum
    5.Improve wrinkle jeung garis rupa
    6.Treatment of scars jerawat jeung tatu penyembuhan
    7.Anti panyabutan bulu
    8.dermaroller pohara efektif pikeun rupa-rupa perlakuan perawatan kulit.

  • Mini electric charcoal blackhead remover vacuum rechargeable tool facial clean device suction instrument

    Mini listrik areng blackhead remover vakum rechargeable alat raray bersih alat alat nyeuseup

    Naha anjeun terang alesan pikeun kabentukna komédo?Alesan formasi blackhead: beresih teu lengkep, pori clogging, kompak, stress, thickening horny, métabolisme goréng.Kutikula pori tersumbat, komédo muncul.Pori némbongan jarawat hideung atanapi acicular dina bodas beige, sakapeung jerawat nonjol.Ngaran Produk Mini listrik areng blackhead remover vakum rechargeable alat alat nyeuseup raray bersih Modél NO MC001 Ngaran brand: OEM / ODM Bahan: ABS & Plastic Fea...
  • HOTTEST!!! medical grade derma roller540 needles dermarollermicroneedletitanium micro needle

    PALING HOT!!!kelas médis derma roller540 jarum dermarollermicroneedletitanium mikro jarum

    Naon derma roller?

    Dermaroller ngagunakeun rod knead inlayed kalawan jumlah jarum, ngagabungkeun jeung cairan gizi fungsional, rutin rolling di tempat nu diperlukeun pikeun cure.It bisa puncture leuwih ti 300.000 micro vessels dina épidermis dina lima menit, ngabentuk hiji sistem pangiriman gizi efisien antara épidermis jeung jaringan subkutan.Lajeng cairan gizi bisa asup kana kulit éféktif.Ku kituna pangaruh perawatan kulit jadi leuwih sampurna.

    Terapi jarum mikro mujarab, aman sareng dipercaya pikeun: ngirangan parut jarawat, ngirangan kedutan sareng garis halus, ningkatkeun penampilan stretch mark, És pick sareng parut cacar, peremajaan kulit sareng bintik umur anti sepuh & karusakan panonpoé.

  • Rose Gold Silver Comedone Extractor Pimple Pin Tool Blackhead Acne Removal Needles Black Spots Pore Cleaner

    Rose Gold Silver Comedone Extractor Jerawat Pin Alat Blackhead Jerawat Lengser Jarum Bintik Hideung Pori Cleaner

    • Jarum Penghapus Jerawat mangrupikeun alat kaéndahan, didamel tina bahan stainless steel.
    • Jarum Panghapus Jerawat ieu ngagaduhan hiji tungtung anu digulung sareng hiji tungtung anu runcing.Merenah pikeun anjeun squeeze kaluar jerawat atawa whelk.
    • Paké sanggeus mandi haneut atawa mandi atawa sanggeus steaming raray nalika kulit lemes jeung pori muka.
    • Upami diperlukeun, make jarum jeung taliti nyokot beungeut kulit lamun pori Anjeun teu matured.
    • Ngaleutikan karuksakan kana kulit Anjeun