Processional High Quality 11pcs Makeup Sikat Siapkeun Beauty Makeup Alat Smudge Xuping Makrup Sikat borongan

Katerangan pondok:

◆KELEBIHAN KAMI.①KUALITAS tingkat kahiji, HARGA MAMPU MILIK.Set sikat makeup profésional MURAN nawiskeun kualitas salaku merek anu kasohor kalayan hargana terjangkau.②BULUS MEWAH JEUNG PLUSH.non-iritasi kulit,non-shed.achieves flawless finish.
◆GLAMOROUS BRUSH SET DENGAN PAKET HEMAT.HADIAH NATAL AGUNG pikeun anu resep makeup.
◆BULU SINTETIK PREMIUM, BEBAS KEJEMAHAN.Sikat makeup MURAN ngajaga unggal sato tina cilaka.
◆ KAMI PROFESIONAL PROFESIONAL BRUSH makeup SAMPAI DEKADE. Kami terang set makeup sareng sikat, tiasa nyumponan kabutuhan anjeun ti mimiti ka seniman kosmétik studio.
◆Jaminan 100% UANG DIKEMBALIKAN LAMUN ANDA TEU PUAS KANA SIKAT MAKEUP KAMI.Kapuasan anjeun tujuan kami.MURAN bakal aya di sisi anjeun sepanjang waktos.


Rincian produk

Tag produk

* Merk Beauty Vision atanapi No brand, logo ngaropéa ok
*Gaya Blush sudut, Sikat Kipas, Sikat Smudge, Sikat Datar, Sikat Mata
*Model IZ-S11
*Bahan Sikat Nilon / Rambut Sintetis
* Bahan cecekelan Kai
* Fitur Rambut Lemes, Ramah Kulit
* Inpormasi dimensi Lebar * Jangkungna * Kandel (22 * 12 * 2) CM
*Ngaran 11pcs Beauty Alat Makeup Sikat Siapkeun
*Beurat 120g
*Pakét Kantong OPP atanapi Kantong PU
MOQ 30 SÉT
*Waktos prosés ngeunaan 7-15 poé

eatures:
1. Dijieun tina bristles kualitas luhur dipilih, sikat makeup ieu beunghar bulu jeung rupa mun kabaran.
2. produk nu bisa pak dina bubuk cukup tanpa stimulasi kana kulit.
3. sikat nyaeta stylish, awét sarta nyaman mun kabaran.
4. Cai mibanda kapadetan pikeun pak dina bubuk jeung bristles teu datang off gampang.
5. Ieu husus, unik tur geulis dina penampilan.

Parameter:
1. Ngaran produk: sikat makeup
2. Bahan: alus teuing nilon bulu ajag / tube aluminium / upscale cecekelan kai
3. Pikeun jalma: pikeun jalma kaasup novice, vlogger kageulisan tur dresser make produk kosmetik.
4. Fungsi: Sikat nyiptakeun sinyalna anu sampurna sareng raray dina raray.Buluna padet sareng tiasa dibungkus dina bubuk anu cekap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali