Prosesor Kualitas Tinggi 11 pcs Makeup Sikat Set Beauty Makeup Tool Smudge Pink Makrup Brush Grosir

Pedaran pondok:

◆ KAUNTUNGAN KAMI.①KALITAS-tingkat KUALITAS, HARGA SESUATU. MURAN makeup makeup brush set nawiskeun kualitas salaku mérek terkenal kalayan harga anu terjangkau. ②LUXURIOUS AND PLUSH BRISTLES. Iritasi henteu kulit, henteu héd. Maling maling bérés.
◆ SET BRUSH GLAMOROUS DENGAN PAKET GORGEOUS. HADIAH KRISMAS BESAR pikeun anu resep makeup
◆ RAMBUTAN SINTETIKA PREMIUM, GRATIS GRATIS. Sikat makeup MURAN ngajaga unggal sato tina nyeri.
◆ Kami mangrupikeun PRÉSÉSIONAL PROFESIONAL MAKEUP BRUSHES FOR DECADES. Kami terang makeup sareng sikat set anu saé pisan, tiasa nyumponan kabutuhan anjeun ti pemula dugi ka seniman kosmetik studio.
◆ Jaminan 100% Uang Deui Upami anjeun henteu wareg ku MAKEUP BRUSH urang. Kapuasan anjeun mangrupikeun tujuan kami. MURAN bakal aya di sisi anjeun sepanjang waktos.


Detil Produk

Tanda Produk

* Merk Beauty Visi atanapi Teu aya mérek, logo anu dikustomisasi ok
* Gaya Blush sudut, Sikat Kipas, Sikat Smudge, Sikat Datar, Sikat panon
* Modél IZ-S11
* Bahan Sikat  Nylon / Rambut Sintétik
* Bahan Pakem Kai
* Fitur Rambut lemes, Ramah Kulit
* Inpormasi dimensi Lebar * Hight * Kandel (22 * 12 * 2) CM
 * Nami   11 pcs Alat Kecantikan Makeup Sikat Set
* Beurat 120g
* Pakét Kantong OPP atanapi Kantong PU
MOQ 30 SET
*Waktos prosés kira-kira 7-15 poé

alam:
1. Dijieunna tina bulu-bulu kualitas luhur anu dipilih, sikat makeup ieu euyeub ku rambut sareng rampa.
2. produk tiasa bungkus bubuk anu cukup tanpa stimulasi kana kulit.
3. sikat na nyaéta gaya, awét sareng nyaman keuna.
4. Éta ngagaduhan kapadetan pikeun ngepak tipung sareng bulu henteu gampang kaluar.
5. Éta penampilan khusus, unik sareng éndah.

Parameter:
1. Ngaran Produk: sikat sikat
2. Bahan: alus bulu nilon srigala / tabung aluminium / gagang kai kelas luhur 
3. Pikeun jalma: pikeun jalma kaasup novice, beauty vlogger sareng dresser nganggo produk kosmétik. 
4. fungsi: sikat éta nyiptakeun sinyalna anu sampurna sareng jelas dina raray. Rambutna kandel sareng tiasa ngepak bubuk anu cekap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali