Profesional 88 Warna Pengetahuan Alam Fusion Eyeshadow Palette Kombinasi Kosmétik Palét Shimmer

Pedaran pondok:

MULTICOLOR FOR MAKEUP: 88 palette warna lengkep set eyeshadow, kalebet warna matte sareng shimmer cocog sareng unggal tampilan anjeun. Ngan ukur hiji palét anu tiasa nyukuran makeup anjeun pikeun make up sadidinten, pagelaran panggung, motret poto sareng karya seni sanésna. Hadé pikeun pemula pikeun ngalatih sareng mendakan warna anu cocog. Aman pikeun kulit anu paling seueur: eyeshadow kami didamel tina pigmén anu pangsaéna sareng minyak mineral murni, cocog pikeun dianggo dina sagala jinis kulit, henteu kedah hariwang ngeunaan ngagunakeun kulit anu sénsitip. Panon mangrupikeun bagian anu paling penting pikeun makeup sadayana, makeup anu éndah ngajantenkeun anjeun katingali langkung menawan sareng pikaresepeun, anu bakal ningkatkeun kapercayaan anjeun pisan. COLOR ADHESION COLOR: Eyeshadow lemes sareng gampang dianggo sareng tinting dina kulit, kalayan kaméra anu alus, henteu luntur salami sadidinten. Ngabantosan anjeun pikeun ngajaga tampilan anu saé khususna dina sababaraha waktos anu penting. Aya kalebet warna matte sareng shimmer, anjeun tiasa nyampurna pikeun kombinasi warna, nambihan rasa tilu diménsi pikeun tampilan elegan anjeun. Panyimpenan Gampang sareng Portable: Tutup nalika henteu nganggo, sampurna ngajaga kalangkang panon tina kotoran sareng lebu. Kasus ukuran 9 ″ x6.5 ″ (23 × 16.5cm), kandelna sakitar 0,5 ″ (1.2cm). Merenah pikeun disimpen dina kantong anjeun sareng bawa dimana-mana. Nalika ngumbara atanapi kaluar anjeun ogé tiasa gaduh tampilan anu saé. APLIKASI lega: Henteu janten masalah anjeun mangrupikeun pemula makeup atanapi seniman makeup profesional, palette shadow shadow IZLA mangrupikeun pilihan hébat anjeun. Éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun sababaraha gaya dandanan milari pésta, kawinan, kencan, rapat, pamotretan, pagelaran panggung atanapi riasan kasual sadidinten. Kesegaran, mata haseup klasik bahkan dramatis tiasa kumplit kalayan gampang ku palet kalangkang panon urang. Katresna, kulawarga awéwé sareng réréncangan anjeun bakal gumbira kéngingkeun kado anu lucu.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Wholesale palette eye shadow palette shadow 88 warna eyeshadow
Kecap konci 88 warna kalangkang panon
Jumlah modél: IZ-E02
Bahan: Mineral
Merek labél swasta, OEM / ODM
Warna  Warna-warni
Eusi jasa Desain formulasi inovatifDesain inovatif desain produk Produsén produk
Jenis Formulasi Disaluyukeun sakumaha dipénta ku klien
Bagian anu kedah dianggo Panon
MOQ urutan leutik sareng uji coba sampel sayogi
Fitur Awét awét, Waterproof
Ngepak 1PC / Bubble Bag, 1Bubble Bag / Color box, 6PCS / Middle box, 8Middle box / CartonOr dumasar kana milik anjeun.
Waktos Sampel OEM 5-7 poé
Pamayaran Paypal, T / T, L / C, D / A, Western union30% deposit, kasaimbanganana kedah dibayar sateuacan dikintun. 
Sértipikasi  FDA & GMPC & ISO22716 & SGS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali