Profesional 88 Warna Fusion Alami Eyeshadow Palette Kombinasi Kosmétik Usuk Shimmer

Katerangan pondok:

MULTICOLOR UNTUK MAKEUP: 88 palet warna pinuh ku eyeshadow set, kalebet warna matte sareng shimmer cocog sareng unggal tampilan anjeun.Ngan hiji palettes tiasa nyugemakeun makeup anjeun pikeun makeup sapopoé, pagelaran panggung, némbak poto sareng karya seni anu sanés.Hébat pikeun makeup pemula pikeun latihan sareng milarian warna anu cocog.AMAN Pikeun kalolobaan kulit: eyeshadow kami didamel tina pigmén pangsaéna sareng minyak mineral anu paling murni, cocog pikeun dianggo dina sagala jinis kulit, henteu kedah hariwang ngeunaan dianggo dina kulit sénsitip.Panon mangrupikeun bagian anu paling penting pikeun makeup sadayana, makeup anu éndah ngajantenkeun anjeun katingali langkung menawan sareng pikaresepeun, anu bakal ningkatkeun kapercayaan anjeun sacara ageung.WARNA ADHESION KUAT: eyeshadow lemes sareng gampang pisan dianggo sareng ngawarnaan dina kulit, kalayan daktilitas anu saé, henteu luntur salami sadinten.Mantuan anjeun tetep katingal pangalusna utamana dina sababaraha occasions.There signifikan kaasup matte na shimmer kelir, anjeun tiasa nyampur aranjeunna pikeun kombinasi warna, nambahkeun rasa tilu diménsi mun katingal elegan Anjeun.Panyimpenan gampang sareng portabel: Tutup nalika henteu dianggo, sampurna ngajagi kalangkang panon tina kokotor sareng lebu.Ukuran casing 9″x6.5″(23×16.5cm), ketebalanna kira-kira 0.5″(1.2cm).Cocog pikeun disimpen dina kantong anjeun sareng dibawa ka mana-mana.Salila iinditan atawa outing anjeun ogé bisa boga katingal geulis.APLIKASI WIDE: Henteu janten masalah anjeun pamula makeup atanapi seniman makeup profésional, palet kalangkang panon IZLA mangrupikeun pilihan anu saé anjeun.Bisa mantuan Anjeun creat rupa gaya makeup pilari pihak, kawinan, dating, pasamoan, shooting poto, pagelaran panggung atawa poean kasual make up.Freshness, Palasik malah dramatis smoky panon make up bisa ngalengkepan gampang jeung palette panon kalangkang urang.Katresna anjeun, kulawarga awéwé sareng réréncangan anjeun bakal resep nampi kado anu amis.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Grosir pribadi labél panon kalangkang palette 88 kelir eyeshadow
Kecap konci 88 warna kalangkang panon
Jumlah modél: IZ-E02
bahan: Mineral
merek labél swasta, OEM / ODM
Warna Multiwarna
Eusi jasa Desain formulasi inovatifDesain inovatif gambar produk Produsén produk
Jenis Formulasi Disaluyukeun sakumaha dipénta ku klien
Bagian anu dianggo pikeun Panon
MOQ urutan leutik sarta nguji sampel sadia
Fitur Tahan lama, Waterproof
Bungkusan 1PC / Kantong Gelembung, 1 Kantong Gelembung / Kotak Warna, 6PCS / Kotak Tengah, 8 Kotak Tengah / KartonAtawa dumasar kana milik anjeun.
waktos Sampel OEM 5-7 poé
pangmayaran Paypal, T/T, L/C, D/A, Western union30% deposit, kasaimbangan kudu dibayar kaluar saméméh kiriman.
Sertifikasi FDA&GMPC&ISO22716&SGS

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali